Régen könyvet vagy újságot vitt magával a földlakó a mellékhelyiségbe, ha hosszabb időre távozott a mikrovilágba. Ma már azonban nem olvasunk a vécén, hanem filmet nézünk, internetezünk. 

A legbizarrabb dolog mind közül azonban a csetelés. Helyet foglalunk, hogy megszabaduljunk a bennünk termelődő salakanyagtól, közben pedig lőjük a gondolatainkat a világhálóra. A gyerek tanítónénijének, vagy a kollégánknak pedig fogalma sincs, hogy tulajdonképp szarunk arra, amit ír.

pinochet.jpg

Egyébként nyilván telefonálni is szoktunk vécézés közben. Vannak olyan lakások, amelyek legnyugodtabb pontja a mosdó, épp ezért ez a legalkalmasabb a telefonbeszélgetésre. És persze miért ne kössük össze a kellemeset a hasznossal?

Jó csetelést, telefonálást mindenkinek!

Essen jól.

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyababa.blog.hu/api/trackback/id/tr134954401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása