Három nap, fürdés nélkül

2012.11.29. 13:44

Hetvenkét órás védelmet biztosító dezodor. Igen, nem tévedek, jól olvasom.

Piperecikkeket árusító üzlet polcai közt bóklászom, mert szeretem az ilyen helyeket. Amolyan jutalomvásárlások ezek. Jutalom magamnak, hogy túléltem egy újabb napot. És akkor vehetek nekem valamit. A másik okom az ilyenfajta boltokba betérni, hogy teljesen abszurd termékeket is találhatok a polcokon.

Szóval, a hetvenkét órás védelmet biztosító dezodor. Érdekes ötlet. Megkened vele a hónaljkutyáidat, és legközelebb csak három nap múlva kell megmosnod őket, addig csak popópucolást eszközölsz, ha nagyon muszáj. Nomád táborok idejére ideális társ. Izzadó cserkészlányok egymás közt: "Kend meg evvel, s elfelejtheted kellemetlen testnedved!"

Meg lehetne osztani a hajléktalanoknak mini kiszerelésben. Humánus reklám lenne, nem? Óriásplakáton virágillatú csöves figyel, angyali mosollyal, embertömeg közepén, mindenki boldog körülötte.

BKV járművek megállóiban is adhatnának illatmintákat az ellenőrök a felszállóknak, a metrós plakáton meg felirat: Ma nem kell az orra elé tekernie a sálat, hiába nem fürödtek utastársai három napja(72 óra). Tudja miért?... <dezodornév, 72 órás védelem>

Személy szerint azért inkább fürdenék.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyababa.blog.hu/api/trackback/id/tr164937015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása